perjantai 9. toukokuuta 2014

Tekstit valmiiksi & kehysten asennusta!

Päivän aluksi kävimme Ikeassa ostamassa hyllyyn tarvittavat kannattimet, sekä johtotunnelin lamppuja varten. Päästyämme takaisin ravintolalle, aloimme heti kiinnittämään johtoja tunneliin. Tunneli toimi hyvin, paitsi kolmen lampun johdot yhdessä olivat jo hieman liikaa. Saimme kuitenkin kaikki johdot tunnelin sisään, kuvia alla.
Seuraavaksi oli vuorossa hyllyn kiinnitys. Sijoitamme hyllyn suurinpiirtein kaapin yläreunan kanssa samaan tasoon, jotta alemmalle hyllylle jää myös tarpeeksi tilaa. Kiinnitimme kannattimet ja ruuvasimme hyllyn seinään. Olimme jo eilen etsineet koolaukset valmiiksi, joten niistä ei tarvinnut huolehtia. Alla kuvia.
Seuraavaksi aloitimme tekemään tekstiä kaapin yläpuolelle, sekä toinen alkoi sahaamaan kehyksiä liitutauluun. Teimme jo eilen tekstin ääriviivat valmiiksi, joten tänään vain maalaamme kirjaimet. Maalaamme ne Akropolis- sävyllä, jotta saamme sitäkin väriä johonkin. Se on melkein valkoista, joten soveltuu tilanteeseen hyvin. Otimme myös käyttöömme jiiriboksin sahausta varten, mutta kehykset olivat liian leveät siihen. Alla kuvia kehyksistä ja sahauksesta.
Samalla kun toinen sahasi kehyksiä, toinen maalasi tekstiä, siitä kuvia alla.
Teksti piti taas maalata kahteen kertaan, jotta siitä tulee oikean värinen. Sahattuamme ja mitattuamme kehykset kiinnitimme ne pienillä nauloilla seinään. Kun oikea kulma jiireihin löytyi, saimme kehyksetkin asennettua, kuvia alla.
Tänään saimme siis kahvilan takaseinän melkein valmiiksi! Kenties pientä korjailua vielä huomenna, mutta isoimmat hommat on nyt ainakin tehty. Toiseen liitutauluun pitää vielä asentaa kehykset, siihen tulee harmaat kehykset, jotka maalasimme jo muutama viikko sitten valmiiksi. Kenties maalaamme myös vielä muutaman buffet- pöydän, jos harmaata sävyä on vielä riittävästi. Huomenna siis vielä jatketaan, alla kuvia tänään valmiiksi saaduista kohteista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti