tiistai 28. tammikuuta 2014

Maalausta ja ongelmia...

Viimeksi maalasimme tekstiseinän ensimmäisen kerran, joten nyt se piti maalata vielä uudestaan. Teippasimme jälleen tarvittavat reunat ja aloitimme maalauksen.
Maali ei tuntunut tarttuvan seinään tasaisesti, emmekä tienneet mikä on vikana. Jätimme seinän kuivumaan toisen maalauskerran jälkeen ja odottelimme miltä se tulisi näyttämään. Sillä välin aloimme kunnostamaan myyntitiskien edustaa. Muutamat kohdat tarvitsivat paikkausta, sekä isomman tason takana olevat lasit piti irroittaa tulevaa tapetointia varten.
Saimme tasoitettua seinän onnistuneesti, mutta irrottaessamme hyllyjä yksi lasi meni säpäleiksi. Onneksi ravintolapäällikkö oli sanonut heittävänsä lasihyllyt muutenkin roskiin, joten hajonnut hylly ei haitannut. Emme kuitenkaan saaneet laseja seinästä irti ilman porakonetta, joten jätimme ne vielä odottamaan. Päätimme hakea koululta lainaksi porakoneen, samalla kun tilaisimme opettajaltamme lisää maalia. Valkoinen oli aivan loppu, samoin kuin koivutapetin sävy. Tällä välin päätyseinä oli jo kuivunut, mutta se jäi edelleen hieman epätasaiseksi.

Reunat onnistuivat hyvin, mutta koko seinustan alareuna näytti siltä kuin se olisi likainen jo valmiiksi. Epäilimme että keittiön puolelta on saattanut kerääntyä seinään niin paljon rasvaa, ettei maali tartu siihen kunnolla. Emme kuitenkaan voineet asialle nyt mitään, sillä maali loppui. Päätimme kysyä opettajaltamme apua kun hän tulisi huomenna käymään. Seuraavaksi maalaamme reunan sivustat valkoisella, sekä jatkamme myyntipisteiden luona. Kenties joudumme maalaamaan tekstiseinänkin vielä kerran...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti