sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Tasoitusta ja maalausta..

Maalit oli ostettu ja suunnitelmat tehty, joten pääsimme viimeinkin aloittamaan työt. Aloitimme takaseinästä, johon teemme myös tekstit myöhemmin. Ensin vuorossa oli seinän tasoitus ja kolojen paikkaamiset. Paikattavaa riitti, sillä salaattipöytä oli aiheuttanut seinään melkoiset kulumisjäljet. Alla kuvia tilanteesta ennen paikkausta.




Tasoitimme tarvittavat kohdat ja odotellessamme tasoitteen kuivumista teippasimme oven karmit, listat, sekä seinän yläreunan maalausta varten. Kuivumisessa meni n. 1,5 tuntia, jonka jälkeen vielä hioimme paikatut kohdat mahdollisimman tasaisiksi, jotta ne eivät näkyisi maalin alta. Alla kuvia tasoitetusta seinästä, sekä suojauksesta.


Hiomisen ja teippaamisen jälkeen pääsimme aloittamaan maalauksen. Pohjamaalausta ei tällä kertaa tarvittu, sillä seinä oli jo valmiiksi tarpeeksi vaalea. Väriksi tuli koivutapetin pohjan sävy, reunat maalaamme maalarin valkoisella. Ensin teimme välimaalauksen, siitä kuvia alla.


Saimme välimaalauksen valmiiksi ja poistimme suojaukset. Siivosimme jälkemme ja jätimme maalin kuivumaan kun lähdimme kotiin. Seuraavaksi maalamme uuden kerroksen, sekä sivuseinät valkoisella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti