keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Tasoittamista taas..

Viimeksi maalasimme päätyseinää, eikä se tuntunut onnistuvan millään. Opettajamme kävi työmaalla tuomassa lisää tarvikkeita, sekä tarkistamassa tilannetta ja päätimme maalata seinän vielä kerran. Kolmas kerta toden sanoisi, ainakin toivottavasti...
Odotellessamme jännityksellä millainen seinästä tällä kertaa tulisi, aloimme tasoittamaan muita tarvittavia paikkoja. Niitä riittikin taas, kuvia alla.
Tasoitimme molempien tiskien ylätasot tulevaa maalausta varten. Myös valkoisella maalattavat nurkat oli syytä tasoittaa. Saimme myös hajoittaa vanhan tarjoitinhyllyn, sillä sen tilalle tulisi uusiin tiloihin paremmin sopiva pöytä. Odotellessamme tasoitteen kuivumista, suojasimme taas tarvittavat paikat teippailemalla. Teippiä kulunut tässä vaiheessa jo neljä rullaa, emmekä ole edes aloittaneet tekemään kirjaimia, joten sitä kuluu melkoinen määrä. Tasoitteen kuivuttua hioimme ne ja aloimme maalaamaan. Valmiiksi valkoisella olevat seinät maalaamme uudestaan valkoisella, tiskien yläpuolelle tulee koivutapetin taustan väristä maalia.
Maalasimme oikealla lasiseinän yläpuolella olevan seinän, sekä tarjotinhyllyn takana olevan seinän. Seuraavaksi on luvassa uudet kerrokset niihin ja toisen tiskin yläpuolella olevan seinän maalaminen. Myös tekstiseinä oli tällä välin kuivunut ja nyt se näytti hyvältä, kolmas kerta toden sanoi. Päätyseinä on nyt tekstejä vaille valmis, mutta muualla riittää vielä töitä. Alla kuvia tällä kertaa maalatuista kohteista.
Seuraavaksi jatkuu taas maalaus, toinen yläseinä on maalattava kokonaan, sekä tänään tehtyihin uudet kerrokset. Töitä siis riittää, kenties ensi viikolla pääsemme tekemään piirtoheittimellä tekstejä seinään, sitä ennen maalaamme kaikki muut viereiset pinnat valmiiksi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti