torstai 30. tammikuuta 2014

Tasojen maalausta

Viime kerralla saimme aika paljon aikaiseksi, joten nyt jatkoimme siitä mihin jäimme. Jotkut pinnat piti maalata uudestaan ja joitain emme ehtineet vielä viimeksi aloittaa. Aloitimme taas työpäivän tasoittamalla tarvittavia kohtia.
Tasoitteen kuivumista odotellessa suojasimme jälleen paikkoja, sillä haimme koululta lisää teippiä tätä varten. Paikkasimme molempien tiskien yläseinustat, sekä kulmakohdat jotka maalaamme valkoisella. Kun tasoite oli tarpeeksi kuivunut, hioimme ne tasaisiksi ja aloitimme maalaamaan.
Maalasimme siis molempien tiskien yläseinat koivutapetin sävyllä, sekä muut kohdat valkoisella. Saimme kaiken maalattua ja olimme työhön tyytyväisiä. Poistimme suojaukset ja odotimme hieman maalin kuivumista. Valmiit kohdat kuvattuna alla.
Yläseinät olivat nyt siis valmiit, joten mietimme pitäisikö kuvissa näkyvä puutaso maalata myös. Ehdotimme asiaa ravintolapäällikölle, joka innostui myös asiasta. Päätimme yhdessä maalata sen samalla koivutapetin sävyllä, sekä myöhemmin maalata sinisen yläreunan mustaksi. Meillä ei ollut nyt mustaa maalia, mutta aloimme heti maalaamaan tiskin alareunaa. Tällä kertaa pesimme sen rasvapesulla, ihan vain varmuuden vuoksi. Alla kuvia tiskistä ennen maalausta.
Pesimme tiskin ja aloitimme maalaamaan. Testasimme ensin tiskin toiseen nurkkaan tarttuuko maali siihen kunnolla kiinni. Sehän tarttui ja aloitimme maalaamisen.
Saimme tiskin maalattua ja siitä tuli mielestämme hieno. Nyt molemmat yläseinät sekä tiski ovat samaa sävyä, seuraavaksi maalaamme vielä lasiseinän edessä olevat kaapit samalla värillä. Myös tiskin alareuna tarvitsee uuden kerroksen, joten jatkamme siitä. Tänään oli hyvä päivä ja saimme paljon aikaan, alla vielä kuvia tämän päivän tekemisestämme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti