perjantai 24. tammikuuta 2014

Maalikaupoilla

Tämän viikon maanantaina kävimme ostamassa työhön tarvittavat maalit. Suunnitelmat olivat valmiina ja kaikkien hyväksymiä, joten kohta pääsemme aloittamaan työt ja blogikin pääsee ajantasalle! Laskimme työhön tarvittavat maalimäärät ja lähdimme ostoksille opettajamme kanssa.

Yhteensä maalattavia pintoja oli 44 m² , poislukien myyntipisteen koppi, jonka jätimme mittaamatta. Emme vielä tiedä maalaammeko sen sisäkaton myös, joten päätimme miettiä sitä vasta myöhemmin. Yllä olevassa kuvassa näette ostoslistamme. Otimme kauppaan mukaan myös koivutapetin palan, jotta saisimme sen tarkan sävyn selville. Mittasimme sen itse koululla, mutta sävyt saattavat heitellä, joten pelasimme varman päälle. Lopullinen sävy olikin hieman eri kuin itse saamamme tulos. Alla kuvia käynnistämme kaupassa.



Tarvittavat maalit ovat nyt ostettu, joten pääsemme vihdoinkin aloittamaan työt ravintolassa. Aloitamme takaseinästä johon myös tekstit tulevat. Lounasravintolassa voi olla hieman hankalaa työskennellä ruuhka-aikana, joten ajattelimme ainakin aloittaa työt tekemällä iltavuoroa. Lounaspuoli sulkeutuu aina klo 13:30 , joten sen jälkeen pääsemme aloittamaan. Seuraavaksi siis luvassa tasoitusta ja maalausta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti