tiistai 18. maaliskuuta 2014

Logon tekoa ja pöydän kokoamista..

Viime kerralla maalasimme valkoiseksi ravintolan aulan puolella olevan seinän ja tänään teimme siihen Unican logon. Ravintola tekstiä emme tehneet vielä, sillä meillä ei ollut kalvoa siihen. Tulostamme kalvon seuraavaksi, kun menemme kouluun teoriatunneille torstaina. Teimme logon taas piirtoheitintä käyttäen, heijastimme kuvan seinän ja piirsimme ääriviivat tussilla. Alla kuvia.
Piirrettyämme logon ääriviivat, maalasimme sen vapaalla kädellä mustaksi. Teippasimme 30 mm pensselin hieman pienemmäksi ja aloitimme. Alla kuvia maalauksesta.
Logo piti maalata kahteen kertaan, joten odotellessamme kuivumista aloimme kokoamaan pöytää, jonka ravintolapäällikkö oli tänään ostanut. Pöytä tulee tekstiseinän eteen juomalasien alle, nykyisten pöytien tilalle. Pöytä oli Ikeasta, joten se piti koota itse. Alla kuvia kokoamisesta.
Kun olimme koonneet pöydän, käsittelimme sen öljyvahalla. Käsittelimme pöydän kertaalleen, sillä öljyn kuivumisaika oli 12 tuntia. Pöytä vaatii vielä uuden kerroksen, joten jatkamme sen parissa vielä huomenna. Alla kuvia käsittelystä.
Ravintolapäällikkö oli ostanut myös kaksi taulua tapetoimamme tolppaan. Tolpassa on kaksi reikää ilmastoinnin huoltamista varten ja ne oli ennen peitetty tarjottimilla. Laitoimme taulut tarjottimien tilalle ja näin ollen tolpasta tuli vielä entistäkin siistimpi. Alla kuvia tauluista.
Maalasimme vielä logon kertaalleen uudestaan ja jätimme pöydän kuivumaan huomista varten. Seuraavaksi siis käsittelimme vielä pöydän uudelleen, sekä kenties aloitamme maalaamaan kahvilan kassan takana olevaa seinää. Alla vielä kuvia logosta ja pöydästä valmiina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti