tiistai 4. maaliskuuta 2014

Tapetointia!

Paluu arkeen ja takaisin töihin. Tänään jatkoimme taas tapetoinilla, sillä vuorossa oli tiskin yläpuolella sijaitseva seinä, jossa oli ennen lasit päällä. Lasit olimme irroittaneet jo jokin aika sitten, joten pohjalle ei tarvinnut tehdä enää mitään ennen tapetointia. Alla kuva kohteesta.
Seinään tulee siis samaa koivutapettia kuin tolppaankin. Lopuksi laitamme vielä pleksin tapetin päälle suojaamaan sitä ruualta yms. Laskimme etukäteen, että seinään menee seitsemän vuotaa, luotimme että kaapin reuna on suora ja aloitimme tapetoimaan. Alla kuvia tapetoinnista.
Saimme tapetit laitettua ja ne onnistuivat hyvin. Viimeinen palakin meni mainiosti, sillä tapettia meni reunan yli vain vähän, joten ei tullut niin suurta hukkaa tällä kertaa kuin tolpassa. Alla kuvia tapetista valmiina.
Kun olimme laittaneet tapetin, pistimme vielä akustoa kaikkiin reunoihin. Annoimme tapetin kuivua ennen tätä, jotta se ei repeytyisi. Alla kuvia akuston laitosta.
Kun akusto oli laitettu, annoimme senkin hetken kuivua ennen pleksin laittoa. Olimme mitanneet pleksin juuri oikein, sillä milliäkään ei jäänyt tilaa mihinkään reunaan. Pleksi oli kahdessa osassa ja se kiinnitetään 6 mm ruuveilla. Tapetin alla oli kyprokkia, joten ruuvit menevät siitä helposti läpi. Alla kuvia pleksin laitosta.
Laitoimme pleksin paikoilleen ja siirsimme tavarat takaisin tasolle. Nyt on sitten tapetoinnit ainakin tältä erää valmiina, hyvin ne onnistuivatkin! Deli- puoli alkaa olemaan pikkuhiljaa valmis, maalaamme enää muutamia juttuja ennen siirtymistä kahvilan puolelle. Alla vielä kuvia seinästä täysin valmiina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti