torstai 20. maaliskuuta 2014

Valkoisella maalausta..

Viime kerralla maalasimme valkoiseksi jääkaappien takana olevan seinän ja tänään oli vuorossa sisääntulon oikealla puolella olevan pitkän seinän maalaaminen. Seinä oli jo ennestään valkoinen, mutta todella kulunut ja kolhiintunut, joten maalaamme siis senkin. Alla kuva seinästä ennen maalausta.
Tasoitimme salaattikärryistä aiheutuneet jäljet, sekä suojasimme tarvittavat kohdat. Alla kuvia tasoituksesta.
Odotellessamme tasoitteen kuivumista, käsittelimme lasien alle tulevan pöydän vielä kertaalleen. Nyt siinä on kolme kerrosta öljylakkaa ja se alkoi tuntumaan jo hyvältä, kenties nämä kerrokset riittävät. Alla kuva pöydästä.
Samalla maalasimme myös liitutauluun vielä uuden kerroksen, jotta se kestää varmasti. Siihen tulevia kehyksiä meillä ei vielä ole, mutta muuten se on nyt kuivumista vaille valmis. Alla kuva liitutaulusta.
Kun seinän tasoite oli kuivunut tarpeeksi, hioimme sen ja aloimme maalaamaan. Maalasimme valkoisella pohjamaalilla koko seinän kahteen otteeseen. Alla kuvia maalauksesta.
Saatuamme seinän valmiiksi, poistimme suojaukset ja siivosimme. Info tauluun teemme kenties huomenna vielä tekstin, muuten tämä seinä on nyt valmis! Seuraavaksi ajattelimme myös tehdä ravintola tekstin aulan puolelle oven yläpuolelle. Se miten saamme piirtoheittimen säädettyä niin ylös jää nähtäväksi.. Alla vielä kuvia seinästä valmiina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti