maanantai 17. maaliskuuta 2014

Tasoitusta ja maalausta..

Siirryimme tänään jo kahvilan / lounasravintolan puolelle. Aloitimme kassojen takana sijaitsevasta seinästä, johon tulee myöhemmin myös liitutaulut, sekä uudet kaapistot. Alla kuvia seinästä tällä hetkellä.
Tasoitimme seinässä olevat kolot jo nyt valmiiksi maalausta varten. Maalaamme seinän Akropoliksella, eli vaalean harmaalla sävyllä. Maalauksen jälkeen teemme liitutaulut seinään suunnitelman mukaisesti. Tänään kuitenkin siis vasta tasoitimme, siitä kuvat alla.
Tasoitimme tarvittavat kohdat ja siirryimme kahvilan ulko-ovelle. Maalaamme aulan puolella olevan seinän valkoiseksi. Olimme tasoittaneet sen jo viime kerralla, joten tänään oli edessä vain hiominen ennen maalausta. Alla kuva seinästä.
Hioimme tasoitetut kohdat ja aloitimme maalaamaan. Meillä oli Maalarin valkoinen- maali loppunut, mutta käytimme tähän pohjamaalia, se ajoi saman asian. Alla kuvia maalauksesta.
Saimme seinän maalattua ja jätimme sen kuivumaan, miettien tarvitseeko se uuden kerroksen vielä vai ei. Aloimme sillä välin toteuttaa ravintolapäällikön uutta ideaa, infotaulua. Hän halusi harmaalla maalatun kohdan kahvilan seinälle, johon voi kiinnittää esim. tietoa opiskelija-alennuksista yms. Mittasimme "taulusta" sopivan kokoisen ja piirsimme ääriviivat seinään.
Mittasimme taulun leveydeksi noin 5 x A4 ja korkeudeksi katsoimme silmämääräisesti mikä näyttää hyvältä. Piirrettyämme ääriviivat, teippasimme reunat ja maalasimme sen harmaalla.
Maalasimme infotaulun kahteen kertaan, mutta maali loppui toisella kerralla kesken, joten täysin valmiiksi emme taulua saaneet. Harmaata on mennyt nyt 3 litraa ja sitä tarvitaan lisää. Jätimme teippaukset odottamaan ensi kertaa. Alla vielä kuvia seinästä, sekä tietokoneella tehty hahmotelma, miltä tekstit tulevat siinä näyttämään.Ensi kerralla teemme kenties jo ne, sekä jatkamme kahvilan puolella työntekoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti