maanantai 24. maaliskuuta 2014

Tekstien tekoa!

Tänään oli taas vuorossa tekstien tekoa piirtoheittimen avulla! Olimme jo aiemmin maalanneet oven ulkopuolelle Unican logon ja tänään oli vuorossa ravintola teksti oven yläpuolelle. Myös sisäseinälle tehtyyn info- tauluun teemme tänään tekstin. Heijastimme taas tekstit piirtoheittimella ja piirsimme ääriviivat mustalla tussilla. Alla kuva Info- tekstin teosta.
Piirrettyämme ääriviivat, oli aika maalata. Info teksti tulee valkoisella, joten pitää maalata mustien reunojen päältä. Teippasimme taas 30 mm:n pensselin hieman pienemmäksi ja aloimme maalaamaan. Alla kuvia maalauksesta.
Seuraavaksi siirryimme aulan puolelle. Heti ensimmäinen haaste oli saada piirtoheitin tarpeeksi korkealle, jotta teksti ei vääristy reunoilta. Laitoimme kaksi pöytää päällekkäin ja piirtoheittimen sen päälle ja se toimi. Alla kuva virityksestä.
Seuraavaksi heijastimme kuvan haluamamme kokoisena oven yläpuolelle, mittasimme sen suoraan ja piirsimme ääriviivat. Alla kuvia.
Sitten vain maalaamaan, teskti tulee mustaksi ja se piti maalata kahteen kertaan. Tällä välin toinen maalasi info- taulua, sillä valkoinen vaati kolme kerrosta jotta se erottui kunnolla harmaasta taustasta. Alla kuvia ravintola- tekstin maalauksesta.
Saimme molemmat tekstit tehtyä ja molemmat onnistuivat hyvin! Nyt ei ole enää luvassa tekstien tekoa, seuraavaksi asenamme kenties rimoja myyntikopin ympärille. Alla vielä kuvia teksteistä valmiina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti