keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Maalausta..

Tänään saimme taas lisää harmaata maalia, joten pääsimme jatkamaan info- taulun maalausta. Teemme siihen ehkä myös myöhemmin info tekstin, mutta tänään ainoastaan maalasimme sen loppuun harmaalla maalilla.
Seuraavaksi aloimme tekemään viereiselle seinälle liitutaulua. Olimme jo aiemmin katsoneet Bauhausista seinään kiinnitettäviä kehyksiä ja mietimme että sellainen sopisi ympäröimään liitutaulua. Taulun ideana on, että asiakkaat voivat jättää siihen palautetta. Mittasimme molempien ovien välisen keskikohdan ja piirsimme taulun ääriviivat lyijykynällä seinään.
Teimme taulusta sopivan kokoisen, teippasimme reunat, tasoitimme pienet kolot ja aloitimme maalaaman. Alla kuvia maalauksesta.
Maalattuamme kerran liitutaulun,annoimme sen kuivua ennen uutta kerrosta. Sillä välin käsittelimme pöydän uudestaan öljyvahalla, ohjeissa sanottiin että pöytä tarvitsee 2-4 kerrosta öljyä. Nyt se on käsitelty kahteen kertaan, katsomme huomenna tarvitseeko se vielä yhden kerroksen.
Seuraavaksi siirryimme tiskin taakse aiemmin tasoitetun seinän pariin. Emme vielä maalanneet Akropoliksella, vaan valkoisella kassojen oikealle jäävän seinän. Alla kuva seinästä ennen maalausta.
Tila on normaalia huonetta korkeampi, joten yläreuna tuotti hieman hankaluuksia. Rajasimme sen pensselillä ja maalasimme valkoisella pohjamaalilla seinän. Alla kuvia maalauksesta.
Yksi jatkovarsikin meni poikki maalatessa, mutta onneksi meillä oli niitä lisää. Saimme seinän maalattua ja siirsimme jääkaapit ja pöydät takaisin paikoilleen. Huomenna kenties maalaamme sitten varsinaisen seinän Akropoliksella. Alla vielä kuvia tänään valmiiksi saaduista, päätime vetää liitutauluun vielä kolmannen kerroksen, joten jatkamme sen parissa vielä huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti