perjantai 14. maaliskuuta 2014

Tasoitusta ja paikkailua..

Kuten viime kerralla kerroimme, puurimat myyntikopin alareunaa varten tulevat vasta ensi viikolla, joten on jo  pikkuhiljaa aika aloittaa kahvilan puolellakin työt. Tänään paikkailimme joitain kohtia vielä Deli- puolella, mutta nyt koko toinen puoli on rimoja vailla valmis! Asensimme akustot tänään tarvittaviin paikkoihin ja maalasimme jotain kohtia paremmin yms. Alla muutamia kuvia.
Myyntitiskin alareunaa joutui paikkailemaan melko paljon, sillä olemme maalanneet sen vain kerran. Tiski on saanut jo muutamia kolhuja ja maalia on irronnut, joten paikkasimme niitä tänään. Ajattelimme että yksi kerros maalia riittää, sillä rimat tulevat vielä siihen päälle, näin olleen maalipinta ei joudu enää kosketuksiin minkään kanssa. Paikkailtuamme kaikki tarvittavat, siirryimme jo melkein kahvilan puolelle. Suunnittelimme yhdessä ravintolapäällikön kanssa tekevämme piirtoheittimellä tekstin myös kahvilan oven yläpuolelle! Alla kuva kohteesta.
Oven yläpuolelle tulee lukemaan ravintola, sekä maalaamme myös Unican logon johonkin oven oikealle puolelle. Seinä pitää kuitenkin ensin tasoittaa ja maalata, joten aloitimme jo tänään siitä. Tasoitimme seinässä olevat jäljet ja jätimme ne kuivumaan huomista varten. Huomenna maalaamme seinän valkoiseksi ja kenties teemme jo logonkin.. Alla vielä kuva seinästä tasoitettuna, huomenna jatketaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti