maanantai 14. huhtikuuta 2014

Kaappien osto ja kokoaminen...

Tänään kävimme vihdoin ostamassa kaapistot kahvilan myyntitiskin takaseinälle. Emme ole vielä voineet maalata liitutauluja, sillä emme tienneet kuinka isoja kaapit ovat. Tänään kävimme Ikeasta ostamassa jo aiemmin sovitut bestå- kaapit, sekä muutaman tason, jotka tulevat kaappien alapuolelle. Alla kuvia kauppareissusta.
Ostimme kaiken tarvittavan, eli kaksi tasoa ja kaksi kaappia. Seinän leveys on noin 5 metriä ja kaapit olivat yhteensä 1,8 metriä, joten vielä jää hyvät tilat liitutauluille seinään. Tehtyämme ostokset, palasimme ravintolalle ja aloitimme kaappien kokoamisen, kuvia alla.
Jätimme ovet kiinnittämättä, laitamme ne sitten kun kaapit ovat jo kiinni seinässä. Mietimme myös yhdessä ravintolapäällikön kanssa seinän nykyistä sävyä, sillä se oli melkoisesti vaaleampi kuin mitä olimme odottaneet. Päätimme maalata takaseinän harmaaksi, sekä kehystää liitutaulut valkoisilla kehyksillä. Harmaan sävy on sama, jolla olemme maalanneet jo aiemmin mm. buffetpöydät. Maanantaina siis jatketaan seinän maalauksella, tällä kertaa harmaaksi. Kun olemme maalanneet seinän, kiinnitämme kaapit ja teemme liitutaulut. Muuta tekemistä ei ainakaan tällä erää ole tiedossa, joten aika pian aletaan viimeinkin olla valmiita. Huomenna jatketaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti