perjantai 4. huhtikuuta 2014

Maalausta kahvilan puolella..

Viime kerralla saimme deli- puolen kenties valmiiksi, joten nyt oli aika siirtyä taas kahvilan puolelle. Tänään vuorossa oli kassojen takana sijaitsevan seinän maalaus. Olimme tasoittaneet sen jo valmiiksi aiemmin, joten ennen maalausta se piti vain hioa. Seinälle tulee myös uudet hyllyt, sekä liitutaulut kuten jo aluksi suunnittelimme. Alla vielä kuva suunnitelmasta joka tehtiin ennen töiden aloitusta.
Maalaamme seinän tänään Akropolis- sävyllä kahteen kertaan, seuraavaksi sitten liitutaulut vielä siihen. Alla kuva seinästä tällä hetkellä ennen maalausta.
Suojasimme tarvittavat kohdat ja siirsimme kaiken irtonaisen pois pöydältä. Kahvikone oli ainoa jota ei saanut irroittaa, mutta saimme sitä sen verran irti että sen takaata mahtui maalaamaan. Katon teippaus oli hieman hankalaa, sillä tikapuita ei saanut aivan seinän viereen pöydän takia. Saimme kuitenkin kaiken teipattua ennen maalauksen aloittamista. Hioimme vielä paikkaukset tasaisiksi ennen maalausta, alla kuvia.
Kun olimme hioneet, aloitimme maalauksen. Teippasimme vasemmalla olevat putket ja maalasimme pensselillä niiden alta, muuten käytimme teloja. Alla kuvia maalauksesta.
Maalasimme seinän kertaalleen ja odottelimme sen kuivumista ennen uutta kerrosta. Maali olikin vaaleampaa kuin muistimme, mutta ei sentään aivan valkoista. Kun ensimmäinen kerros oli kuivunut tarpeeksi, maalasimme vielä uuden kerroksen ja saimme seinän tänään valmiiksi! Seuraavaksi sitten maalaamme liitutaulut seinään, sekä niihin kehykset. Myös kaapit pitää kiinnittää, mutta niitä ei ole vielä paikan päällä. Alla vielä kuvia seinästä valmiina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti