tiistai 8. huhtikuuta 2014

Pöytien maalausta!

Tänään oli vuorossa kahvilan puolella olevat liikuteltavat salaatti/tarjotinpöydät. Maalasimme samanlaiset jo Deli- puolella harmaiksi ja nyt maalaamme lounaspuolella olevat pöydät myös harmaiksi. Harmaan sävyhän otettiin alunperin ruokatiskin alapuolelta, joten nyt kaikki tasot ovat samaa väriä. Alla kuva kohteesta ennen maalausta.
Pesimme pöydät, suojasimme tarvittavat kohdat ja ruuvasimme ovien kahvat irti ennen aloittamista. Pöydät vaativat vähintään kahden kerroksen, kenties jopa kolme. Pestyämme pöydät aloitimme maalaamaan, siitä kuvia alla.
Saatuamme pöydät kertaalleen maalattua, odottelimme hetken niiden kuivumista ennen uutta kierrosta.
Maalasimme pöytiin uuden kerroksen ja se riittikin tällä kertaa, kolmatta ei enää tarvittu. Nyt alkaa pikkuhiljaa olemaan koko projektimme lopuillaan, sillä kahvilan puolelta puuttuu enää liitutaulut ja uudet kaapistot viimeksi maalaamastamme seinästä. Deli- puoli on rimojen viimeistelyä vaille valmis, joten ensi kerralla käsittelemme rimat valmiiksi ja saamme kaiken siellä puolella valmiiksi. Siitä siis jatketaan, alla vielä kuvia pöydistä valmiina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti