torstai 17. huhtikuuta 2014

Kahvilan pöytien korjausta ja maalausta..

Viime kerralla maalasimme harmaalla kahvilan seinän ja jätimme varmuudeksi teipit yläreunaan, jos seinä olisi tarvinnut maalata vielä uuden kerran. Tänään se oli kuivunut täysin ja se näytti hyvältä, joten paikkasimme vain reunoja ja saimme sen valmiiksi. Maalasimme myös samalla harmaalla yhen buffetpöydän, jota emme olleet vielä maalanneet. Alla kuva pöydästä.
Suojasimme tarvittavat kohdat ja ruuvasimme ovenkahvat irti ennen maalausta. Kun olemme maalanneet tämän, kaikki liikuteltavat buffetpöydät ovat samaa sävyä. Alla kuvia maalauksesta.
Maalasimme yhden kerroksen ja annoimme pöydän kuivua. Sillä välin korjasimme muita pöytiä, sillä melko monesta pöydästä oli reunat auenneet, joten liimasimme ne takaisin kiinni. Alla kuvia pöydistä ennen korjausta.
Kävimme kaikki pöydät läpi ja löysimmekin aika monta repsottavaa reunaa. Käytimme korjaukseen samaa asennusliimaa, jolla yritimme kiinnittää rimoja deli- puolelle. Tähän tarkoitukseen liima toimi hyvin. Alla kuvia korjauksesta.
Teippasimme reunat tiukasti kiinni liiman laiton jälkeen, jotta ne pysyvät paikallaan. Sen jälkeen maalasimme uuden kerroksen buffet-pöytään ja saimme sen valmiiksi. Lopuksi irrotimme teipit pöydistä ja liima oli tällä kertaa toiminut, sillä reunat pysyivät kiinni. Alla kuvia pöydistä.
Nyt on myös sitten kaikki liikuteltavat pöydät samaa sävyä, alla kuvia buffet-pöydästä valmiina.
Nyt meillä alkaa pääsiäisloma, joten vasta ensi viikolla jatketaan. Paljon ei hommia enää ole jäljellä, mutta ainakin kaappien kiinnitys seinään ja liitutaulujen teko. Ensi viikolla saamme koulusta kiviporan ja tarvittavat välineet, joilla kiinnitämme kaapit ja hyllyt. Myös muutama uusi idea on taas tullut, mutta niistä lisää myöhemmin. Alla vielä kuvia takaseinästä valmiina, ennen kaappeja ja liitutauluja. Ensi viikolla jatketaan, hyvää pääsiäistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti