tiistai 15. huhtikuuta 2014

Kahvilan seinän maalausta!

Tänään oli vuorossa jälleen kahvilan myyntitiskin takana olevan seinän maalausta. Maalasimme sen jo viime viikolla Akropolis- sävyllä, mutta tulos ei ollutkaan toivotunlainen. Seinästä jäi liian vaalea, joten tänään maalasimme sen samalla harmaalla, jolla olemme maalanneet buffet-pöydätkin. Alla kuva seinästä ennen harmaata maalia.
Seinästä tulee nyt saman värinen kuin tiskin alaosasta. Suojasimme tarvittavat kohdat ja aloitimme maalauksen, alla kuvia.
Maalasimme seinän kertaalleen ja totesimme, että harmaa väri sopii siihen yllättävän hyvin. Aluksi olimme hieman epäileväisiä sävyn suhteen, mutta emme enää. Odottelimme seinän kuivumista, ennen uuden kerroksen maalaamista. Kun vanha kerros oli tarpeeksi kuiva, aloitimme uuden kierroksen, kuvia alla.
Maalasimme seinän uudelleen ja jäimme odottamaan sen tasoittumista. Aluksi seinä näytti raidalliselta, mutta pikkuhiljaa sen kuivuessa se myös tasoittui paremmaksi. Poistimme suojaukset kaikkialta paitsi katonrajasta, sillä jos seinä tarvitsee vielä uuden maalauskerran niin katto on jo valmiiksi suojattu. Laitoimme tavarat takaisin paikoilleen ja siivosimme jälkemme. Seuraavaksi maalaamme liitutaulut tähän seinään, sekä kiinnitämme kaapit. Kaappien kiinnitys tosin menee ensi viikkoon, sillä meillä on keskiviikosta lähtien vapaata, eikä meillä ole vielä kiviporaa yms. välineitä. Alla vielä kuvia seinästä valmiina, huomenna jatketaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti