keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Hiontaa ja pohjamaalia..

Jatkoimme tänään salin puolella olevan tolpan parissa. Viime kerralla saimme tasoitettua kaikki kolot, joten tänään oli vuorossa niiden hiominen. Tasoitukset olivat onnistuneet melko hyvin, joten niitä ei tarvinnut kovin paljoa hioa. Alla kuvia.
Pari isointa koloa piti paikata vielä kertaalleen, mutta muuten saimme kaiken hiottua. Myös viimeksi maalaamamme liitutaulu oli nyt kuivunut ja vaikutti toimivalta. Se on nyt maalattu kaksi kertaa ja sen pitäisi kestää. Ainakin testikerralla se toimi hienosti.
Tasoitimme siis muutamat kolot vielä uudelleen, mutta emme jääneet odottelemaan tasoitteen kuivumista vaan päätimme pohjamaalata tolpan. Jätimme märät tasoitekohdat maalaamatta, jotta niitä on sitten helpompi huomenna vielä hioa loppuun. Alla kuvia pohjamaalauksesta.
Maalasimme tolpan pohjan koivutapetin sävyllä, vanha tausta oli niin tumma että se olisi saattanut näkyä tapetin alta. Saimme pohjan kertaalleen maalattua tänään ja se riittää, toista kertaa ei tarvita, sillä tapetti on sen verran paksua. Alla kuva tolpasta pohjamaalattuna.
Muuta tekemistä tänään ei ollut, sillä emme vielä saaneet harmaata maalia. Nyt on tolppa jotakuinkin valmis, huomenna vielä pienet hiomiset ja sitten pääsemme tapetoimaan! Tapetitkin on jo hommattu, alla kuva tapetista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti