maanantai 3. helmikuuta 2014

Myyntipisteen maalausta!

Viimeksi suunnittelimme tänään aloittavamme lasiseinän tapetoinnin, mutta suunnitelmat muuttuivatkin. Alkuun maalasimme muutamat kohdat, joita olimme viimeksi tasoittaneet, sekä tiskin alareunan vielä kerran. Se oli jäänyt viimeksi hieman raidalliseksi, joten kolmas kerta toden sanokoot, taas. Alla kuvia paikkauksista.
Olimme tasoittaneet tolpan viime kerralla, joten tänään hioimme ja maalasimme sen. Nyt kaikki valkoisella tulevat pinnat ovat valmiit, ainakin näillä näkymin. Tiskin yläseinän maalasimme myös valmiiksi, senkin olimme tasoittaneet viimeksi. Nyt  molemmat tiskien yläseinät ovat täysin valmiit. Tiskin alareunastakin tuli tällä kertaa hyvä, joten sekin on nyt valmis. Alla kuvia kohteista valmiina.
Mittasimme viimeksi lounaspuolen keskellä sijaitsevan myyntipisteen ja laskimme siihen tarvittavan maalimäärän. Maalaamme sen mustaksi, samoin kuin toisen tiskin yläpuolella olevan sinisen tason. Opettajamme toi meille tänään mustaa maalia riittävän määrän, joten maalasimme myyntipisteen heti. Alla kuvia kopista ennen maalausta.
Maalaamme siis alhaalla olevat puuosat mustaksi, sekä puunväriset tolpat koivutapetin sävyllä. Myös yläreunan sininen tulee muuttumaan, mutta emme ole vielä hankkineet siihen tarvittavia maaleja. Alareunaan tulee myös vaalea puurimoitus, joten musta jää alle pohjaväriksi. Pesimme alareunat, teippasimme taas tarvittavat kohdat ja aloitimme maalauksen.
Maalasimme alaosan tänään kertaalleen ja jätimme sen kuivumaan. Huomenna vedämme siihen uuden kerroksen ja maalaamme puutolpat. Tavoitteena on vielä tällä viikolla päästä tapetoimaan, mutta katsotaan ehditäänkö. Alla kuvia myyntipisteestä kertaalleen maalattuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti