keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Katon maalausta

Viime kerralla maalasimme myyntipisteen katon ulkopuolelta mustaksi ja tänään oli vuorossa sisäkatto. Katto oli sininen, mutta maalaamme senkin mustaksi. Alla kuvia katosta ennen maalausta.
Suojasimme taas tarvittavat kohdat ja rajasimme lamppujen reunat pensselillä, ennen varsinaista maalaamista. Maalasimme ensin tolpat ja sitten katon telalla. Katon pinta-ala ei ollut iso, mutta pieni tila kopin sisällä hieman vaikeutti maalaamista. Alla kuvia maalauksesta.
Maalasimme katon kertaalleen ja jätimme sen odottamaan uutta kerrosta. Sillä välin maalasimme yhteen tolppaan liitutaulumaalia. Viime kerralla maalasimme tolpan alaosan mustaksi, tänään oli vuorossa yläosaan liitutaulumaalia. Alla kuva tolpasta ennen maalausta.
Alaosa on siis normaalilla mustalla maalattu, yläosaan tulee liitutaulumaalia, johon henkilökunta voi kirjoittaa päivän menun tjms. Maalasimme tolpan ensin tartuntamaalilla, jotta liitutaulumaali jäisi siihen kunnolla. Alla kuva pohjamaalauksesta.
Odotellessamme tämänkin kuivumista, päätimme siirtyä jo ruokatilan keskellä sijaitsevaan tolppaan, johon tulee myös koivutapettia. Alla kuva tolpasta ennen maalausta.
Maalaamme alareunan koivutapetin sävyllä, rajaamme yläreunan mustaksi, sekä maalaamme tolppaa kiertävän tiskin mustaksi. Väliin jäävälle puuosalle emme vielä tiedä mitä teemme. Kenties maalaamme myös sen koivusävyllä, tai jätämme ennalleen. Alla kuvia alaosan maalauksesta.
Maalasimme alaosan kertaalleen ja tällä välin katto oli jo tarpeeksi kuivunut uutta kerrosta varten. Myös tartuntamaali oli kuivunut, joten maalasimme  liitutaulumaalilla tarvittavan kohdan. Alla kuvia katosta ja tolpasta valmiina.
Sillä välin kun saimme nämä valmiiksi, myös keskellä sijaitsevan tolpan alareuna oli kuivunut tarpeeksi uutta kerrosta varten. Maalasimme myös sen kertaalleen uudestaan. Tänään saimme siis valmiiksi myyntipisteen sisäkaton, liitutaulu- osan, sekä tolpan alareunan. Alla vielä kuvia tolpan alareunasta valmiina, huomenna taas jatketaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti