maanantai 17. helmikuuta 2014

Paikkailua..

Viime kerralla irroitimme lasit toisen tiskin takaseinästä ja tasoitimme siinä olleet reiät. Nyt tasoite oli tarpeeksi kuivunut, jotta sen voi hioa. Päätimme ettemme aloita tänään mitään uutta, vaan paikkailemme vanhoja kohteita, jos paikkailtavaa löytyy. Myös joitain pieniä listoja ym. oli jäänyt maalaamatta, joten hoidamme tänään sellaiset. Ensin siis hioimme tulevan tapettiseinän, siitä kuvia alla.
Hiottuamme tasoitteet kartoitimme löytyykö jostain jotain paikattavaa. Myyntikopin puulistat olivat unohtuneet maalata, joten maalasimme ne mustiksi. Alla kuvia listoista ennen maalausta.
Maalasimme ne siis mustiksi ja nyt koko keskellä sijaitseva myyntipiste on rimoja vaille valmis. Alla kuvia listoista maalattuna.
Maalattuamme listat päätimme maalata tulevaan tapettiseinään pohjavärin. Seinään tulee koivutapetti, joten maalasimme pohjan koivutapetin sävyllä. Pohjaa ei välttämättä olisi tarvinnut maalata, mutta näin saimme myös tasoitukset piiloon, sillä emme vielä tiedä koska aloitamme tapetoimaan. Alla kuvia maalauksesta.
Saatuamme pohjan maalattua, piti odottaa hieman maalin kuivumista, sillä kaikki reunat tarvitsivat myös maalausta. Kun irroitimme lasit, myös puulistat lähtivät jokaisesta reunasta irti, joten niiden jättämät jäljet piti paikata. Alla kuvia reunoista ennen maalausta.
Suojasimme juuri maalatun pohjan ja aloimme paikkailemaan reunoja. Yksi seinä oli valkoisella, muut paikattavat kohdat tulevat mustalla. Saimme ne maalattua ja poistimme suojaukset. Alla kuvia seinästä valmiina.
Saimme kaiken paikattua mitä pitikin. Tapetin päälle tulee vielä pleksi suojaamaan sitä roiskeilta, joten kulmat saattavat mennä vielä peittoon listojen alle. Ensi kerralla aloitamme ehkä tekemään tekstejä seinään, siitä lisää sitten myöhemmin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti