keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Myyntipisteen maalausta osa 2

Viime kerralla saimme maalattua Deli-puolen myyntipisteen alaosan kertaalleen ja tänään jatkoimme saman kohteen parissa. Maalaamme puiset tolpat koivutapetin sävyllä, sekä uudestaan tiskin alaosan mustalla. Kuvia tolpista ennen käsittelyä alla.
Teippasimme taas tarvittavat kohdat, sekä hioimme vanhoja teipinjälkiä pois. Mietimme tarvitseeko pinta otexia, mutta päätimme kokeilla ilman. Maalasimme tolpat kertaalleen ja maali tuntui tarttuvan hyvin, joten emme tarvinneet otexia lainkaan. Alla kuvia tolppien maalauksesta.
Kun olimme maalanneet tolpat kertaalleen ja odottelimme niiden kuivumista, päätimme siirtyä toiselle tiskille. Toisen tiskin yläosassa sijaitseva sininen taso tarvitsi myös maalausta. Alla kuvia kohteesta ennen maalausta.
Myös sininen taso maalataan mustaksi. Ruuvasimme metalliosan irti ja pesimme tason. Taaskaan ei tartuntamaalia tarvittu, sillä taso oli puuta. Hioimme ruuvijäljet, suojasimme tiskin jätesäkeillä ja aloimme maalaamaan. Kuvia maalauksesta alla.
Maalasimme tason kertaalleen ja jätimme kuivumaan. Ravintolapäällikkö tuli katsomaan uutta väriä ja päätimme yhdessä jättää metallitasot laittamatta takaisin. Odotimme hetken maalin kuivumista ja tasoitimme ruuveista jääneet reiät sekä muut metallin aiheuttamat jäljet. 
Tällä välin myyntipisteen tolpat olivat kuivuneet tarpeeksi uudelleenmaalausta varten. Jätimme tasoitteen kuivumaan ja maalasimme tolpat uudestaan. Toisella kerralla maali tarttui jo paljon paremmin ja saimme tolpat onnistuneesti maalattua. Kuvia tolpista valmiina alla.
Nyt myyntipisteestä ovat tolpat ja alaosa valmiina, emme ole enää sittenkään varmoja tuleeko alas rimoitusta, suunnitelmat muuttuvat lennosta. Yläosa maalataan myös mustalla ja metalliputket poistetaan, sen teemme ensi kerralla. Kun olimme saaneet tolpat valmiiksi, hioimme toisen tiskin tasosta tasoitukset ja maalasimme sen uudelleen. Se onnistui myös hyvin ja nyt koko tämä tiski on valmis. Kuvia valmiista tasosta alapuolella.
Seuraavaksi maalaamme myyntipisteen katon, sekä lasiseinässä olevan harmaan kehyksen, mustaksi molemmat. Tapetointi saa siis odottaa, sillä lasien tilalle tulee pleksi, jota ei ole vielä tilattu. Hommia kyllä riittää, huomenna taas jatketaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti