tiistai 25. helmikuuta 2014

Pohjamaalausta ja paikkailua..

Viime kerralla irroitimme salin puolella olevasta tolpasta hyllyt ja paikkasimme sen aiheuttamat kolot. Jouduimme tänään laittamaan vielä uudet paikkaukset joihinkin niistä, sillä reiät olivat niin isoja. Emme päässeet siis vielä tapetoimaan, mutta saimme kaikki reiät tänään paikattua. Alla kuva tolpasta.
Jätimme uudet paikkaukset odottamaan kuivumista ja hiomme ne vasta huomenna. Seuraavaksi sitten pohjamaali ja sen jälkeen pääsemme tapetoimaan. Tänään ei ollut muuta isoa tehtävää, joten teimme muutamia pieniä juttuja. Maalasimme liitutaulun vielä toiseen kertaan, varmuuden vuoksi, joten nyt sekin on täysin valmis. Kaksi kertaa riittää hyvin, jotta maali ei irtoa liidun mukana. Alla kuvia liitutaulusta.
Nyt liitutaulu on siis täysin valmis. Seuraavaksi siirryimme myyntikopin kimppuun. Sen takapuolella olevat punaiset laatat maalaamme harmaiksi. Emme ole vielä päättäneet sävyä, mutta kenties otamme värimittarilla kahvilan puolen tiskin sävyn ja maalaamme laatat saman värisiksi. Alla kuvia laatoista ennen maalausta.
Laatat ovat myös kopin sisällä, joten maalaamme nekin. Vaikka meillä ei vielä harmaata olekkaan, maalasimme laatat tänään tartuntamaalilla, jotta uusi sävy tarttuu niihin paremmin. Alla kuvia maalauksesta.
Maalasimme laatat tänään siis kertaalleen Otexilla, huomenna mittaamme kahvilan puolen tiskin värisävyn ja sitten maalaamme laatat harmaalla. Seuraavaksi jatkamme myös tolpan parissa ja kenties ylihuomenna pääsemme viimein aloittamaan tapetoinnin. Alla vielä kuvia laatoista tartuntamaalilla maalattuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti