torstai 27. helmikuuta 2014

Tapetointia!

Viimeksi saimme tolpan pohjan lähes valmiiksi tapetointia varten, tänään oli enää muutama paikkaus hiottavana. Nyt tasoite oli kuivunut, joten hioimme ja maalasimme vielä ne kohdat, jotka viimeksi olivat liian märkiä. Irrotimme myös sähkörasioiden kannet ja teippasimme ne umpeen, jotta liisteriä ei pääse niiden sisään.
Nyt kaikki oli valmista, mittasimme vielä montako vuotaa tolppaan menee. Viimeinen pala jäi pienemmäksi kuin muut, joten päätimme lopettaa tapetoinnin tolpan taakse, jotta pienempi tapettikohta ei näy niin hyvin. Mittasimme vatupassilla ensimmäisen vuodan jotta se menee suoraan ja siitä on sitten helppo jatkaa etenemistä.
Kaikki esivalmistelut oli nyt tehty, joten aloitimme tapetoimaan. Alla kuvia tapetoinnista.
Tapetointi osoittautui hieman haastavaksi tolpan kaltevuuden vuoksi, mutta alkusähläysten jälkeen saimme tapetoinnin hyvin onnistumaan. Aikaa kuitenkin meni melkoisesti, joten jätimme tapetoinnin puoleen väliin ja jatkamme siitä huomenna. Kenties huomenna homma sujuu nopeammin, kun alun vaikeudet on voitettu! Alla vielä kuva tolpasta tällä hetkellä, huomenna jatketaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti