perjantai 7. helmikuuta 2014

Maalausta...

Viimeksi maalasimme toisen tiskin ylätason mustaksi ja tänään oli vuorossa toisen tiskin taso. Taso oli puuta, joten pesimme sen, teippasimme tarvittavat kohdat ja aloitimme maalaamaan. Tasosta tulee siis musta, samoin kuin toisen tiskin yläreuna. Alla kuvia kohteesta ennen maalausta.
Puisesta tolpasta maalaamme alareunan mustaksi ja yläreunaan ajattelimme liitutaulumaalia. Siihen voisi sitten käsin kirjoitella päivän annoksia ym. ja se olisi mukava yksityiskohta. Teippaamiseen vierähti taas melko paljon aikaa, mutta ei se mitään. Saimme kaiken valmiiksi ja aloitimme maalaaman. Kuvia maalauksesta alla.
Maalasimme tason kertaalleen ja jätimme sen kuivumaan. Seuraavaksi vuorossa on keskellä sijaitsevan myyntipisteen sisällä olevat kaapit. Kaapit näkyvät tiskin takaa asiakkaille, joten maalaamme nekin mustiksi. Alla kuvia kaapeista ennen maalausta.
Pesimme ja suojasimme kaapit ja aloitimme maalauksen. Tässä ei kauaa mennyt, alla kuvia kaappien maalauksesta.
Maalasimme kaapit kertaalleen ja jätimme ne odottamaan uutta maalauskertaa. Ylätaso ei ollut tällä välin vielä ehtinyt tarpeeksi kuivua, joten päätimme aloittaa uuden projektin. Salin keskellä sijaitsevaan tolppaan olimme suunnitelleet koivutapettia keskelle ja alareunaan saman sävyistä maalia. Vielä emme aloittaneet tapetoimista, mutta päätimme maalata tolpan alareunat. Alla kuvia tolpasta ennen maalausta.
Suojasimme taas tarvittavat kohdat ja siinä menikin tovi, sillä metalliputkia oli hieman hankala teipata. Saimme kuitenkin kaiken suojattua ja aloitimme maalaamaan. Kuvia maalauksesta alla.
Maalasimme väliköt kertaalleen ja tällä välin muut maalit olivat jo kuivuneet tarpeeksi. Vedimme uuden kerroksen kaappeihin sekä ylätasoon ja saimme molemmat valmiiksi. Maalatessamme niitä, myös tolpan alareuna ehti kuivua ja vedimme siihenkin jo tänään uuden kerroksen. Saimme siis valmiiksi myyntipisteen sisällä olevat kaapit, toisen tiskin ylätason ja koko tolpan alareunan. Huomenna taas jatketaan, kenties myyntipisteen katon maalauksella. Alla vielä kuvia tänään valmiiksi saaduista kohteista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti