perjantai 28. helmikuuta 2014

Tapetointia osa 2!

Viimeksi tapetoimme tolpan puoleen väliin asti ja nyt jatkoimme siitä. Yhteensä tolppaan meni 13 kokonaista vuotaa ja yksi pieni pätkä loppuun. Olimme viime kerralla irroittaneet sähkörasioiden kuoret ja tänään heti ensimmäinen vuota osuikin niiden päälle. Alla kuvia.
Saimme rasiat leikattua onnistuneesti ja kiinnitimme ne heti takaisin paikalleen, jotta ne painavat tapetin reunat hyvin kansien alle. Myös tolpassa olevat reiät onnistuimme hyvin ylittämään. Alla lisää kuvia tapetoinnista.
Tapetointi sujui tänään jo hieman paremmin kuin eilen ja olimme työn jälkeen tyytyväisiä. Viimeinen pala aiheutti hieman hankaluuksia, sillä tolpan taakse jäi vain 12 cm väli. Leikkasimme jämäpaloista sopivan kohdan ja laitoimme senkin paikoilleen.
Yhteensä tapettia meni noin 2,5 rullaa, lähinnä matalan korkeuden ja kohdistamisen vuoksi. Kun saimme tapetin valmiiksi, maalasimme vielä alatason uuteen kertaan mustaksi, sillä se oli työskentely vaiheessa kärsinyt melko paljon.
Nyt tolppa on täysin valmis, ainakin näillä näkymin. Tason ja tapetin väliin jäävä puuosa näyttää nyt hieman vanhalta, mutta emme vielä tiedä maalammeko me sitä. Seuraavaksi tapetoimme lasiseinän takaa, sillä pleksitkin saapuivat tänään. Alla vielä kuvia tolpasta valmiina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti