perjantai 21. helmikuuta 2014

Hyllyjen irroitusta..

Viimeksi saimme tekstit vihdoinkin tehtyä ja nyt on edessä vielä tapetointia. Lounaspöytien keskellä sijaitsevaan tolppaan tulee tapettia ja tänäänkin olikin edessä sen hyllyjen irroittamiset. Alla kuvia tolpasta, kun hyllyt ovat vielä paikoillaan.
Otamme siis keskeltä hyllytasot irti ja jätämme molemmat tasot joissa on lamput kiinni. Tapetoimme niiden väliin jäävän osan koivutapetilla. Hyllyt oli kiinnitetty tolpan sisäpuolelta pulteilla, joten meidän piti mennä tolpan sisäpuolelta irroittamaan niitä. Sisällä kulkevat ilmastointiputket ja tilaa oli melko vähän, alla kuvia tolpan sisäpuolelta.
Toinen meistä ahtautui sisäpuolelle avaamaan pultteja, toinen kannatteli hyllyjä ulkopuolelta, jotta ne eivät pääse tippumaan. Vain muutamat kohdat oli kiinnitetty ruuveilla, loput pulteilla, ja jouduimme avaamaan ne lenkkiavainta käyttäen. Ahdas tila toi omat vaikeutensa ja aikaa tässä hieman menikin. Alla kuvia hyllyjen irroittamisesta.
Saimme hyllyt irroitettua ja seinäkin pysyi melko ehjänä. Seinä oli kyprokkia, joten sitä on onneksi helppo paikata. Alla kuvia seinästä ennen paikkausta.
Hioimme hieman reikiä ja aloitimme tasoittamaan. Jotkut reiät olivat melko isoja, joten joudumme varmaan tasoittamaan ne vielä uudestan. Alla kuitenkin kuvia ensimmäisestä kerrasta.
Saimme kaikki paikat siis kertaalleen tasoitettua. Seuraavaksi hiomme ne ja paikkaamme vielä uudestaan jos tarve vaatii. Sitten pohjamaalia ja sen jälkeen pääsemme tapetoimaan, eli varmasti ensi viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti