tiistai 11. helmikuuta 2014

Myyntipisteen maalausta...

Olemme jo aiemmin maalanneet myyntipisteen alareunat mustaksi ja tänään oli vuorossa yläreunat. Maalaamme myös ne mustaksi, samoin kuin myyntikopin sisäkaton, mutta sitä emme tee tänään. Alla kuvia yläosasta ennen maalausta.
Eli kaikki siniset kohdat tulevat mustiksi. Irrotimme myös metalliputken ja tasoitimme siitä jääneet kolot. Päätimme ettemme laita putkea enää takaisin, koska emme laittaneet toisen tiskin yläosaankaan sitä enää takaisin. Alla kuvia tasoitetuista kohdista.
Odotellessamme tasoitteen kuivumista teippasimme taas tarvittavat kohdat ja suojasimme tiskin jätesäkeillä. Kun tasoite oli kuivunut, hioimme ne tasaisiksi ja aloitimme maalaamaan. Kuvia maalauksesta alla.
Saimme katon maalattua kertaalleen ja odotimme sen kuivumista toista kerrosta varten. Alla kuva yläreunasta kertaalleen maalattuna.
Kun yläreuna oli tarpeeksi kuiva, maalasimme sen vielä uudestaan. Saimme sen valmiiksi tänään, seuraavaksi maalaamme kopin sisäkaton, sekä jotain muuta pientä. Myyntipisteestä tuli hyvännäköinen ja olimme tyytyväisiä. Aika paljon olemme saaneet jo aikaan, mutta töitä riittää vieläkin. Alla vielä kuvia myyntikopista valmiina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti